Bekroonde Spaanse ham

Spaanseham.nl verkoopt al vele jaren de beste kwaliteit Ibérico hammen, hetgeen de talloze reacties van klanten, ook op onze site en op onze Facebook pagina, onderstrepen.

Tot onze klanten behoren niet alleen particulieren, maar ook veel restaurants, tapas bars en catering bedrijven. Wij zijn daar trots op, want het is niet eenvoudig om een goede kwaliteit Ibérico de Bellota ham ook voor een acceptabele prijs aan te kunnen bieden.

Verschillende aanbieders zijn er in de loop der tijd bijgekomen, vooral ook geholpen door het overschot aan hamproducties de laatste jaren, waardoor de hampoten hoe dan ook aan de man moeten worden gebracht, immers er zit een limiet aan de rijpingstijd. Vooral fabrieken uit de streek Guijuelo (Salamanca) en Toledo moeten van hun voorraden af en dat doet de hammenmarkt geen goed helaas.

Wat ons in ieder geval wel goed doet en daar zijn wij van Spaanseham.nl en de leverancier erg trots op, is de bekroning van onze hammen uit de Extremadura tot de beste in 2012! Een trofee die uitgegeven wordt door de Caja Rural de Extremadura als bewijs van de topkwaliteit en service van de Ibérico de Bellota hammen met de Denominación de Origen Extremeña. Ook al in 2008 won onze fabricant deze prestigieuze prijs, met meer dan 100 kandidaten! Zie hier ook een reclamespot die ze voor hun hammen in Spanje uitzenden.

Een aparte vermelding waard en voor u een garantie dat u altijd de beste kwaliteit voor de beste prijs voor een Ibérico de Bellota hampoot bij ons krijgt, of het nu een voorpoot is, een achterpoot, een ontbeende ham of de vacuüm verpakte vleeswaren. Zie onder Prijzen en Bestellen ons aanbod, of maak gebruik van de speciale maandaanbiedingen.

Veel smaakplezier vast toegewenst namens het team van Spaanseham.nl!